dimarts, 13 de març del 2012

Si...

...ho diu l'etiqueta dels texans deu ser cert.


3 comentaris:

Moli ha dit...

N'hi ha un altre model que és
"Si no ho entens, ves-li a preguntar a ta mare, ella sabrà què fer". Tant una com l'altre podrien semblar ofensives, sobretot la teva que diu "és feina de la dona", però enlloc d'un punt masclista jo hi veig que està dient "ets un inútil, pregunta-li a la teva dona".

Crec que ens veurem aquest finde. Si veig que puc venir divendres potser dissabte podriem mirar d'anar al matí a fer alguna paret... et diré!

Dudu ha dit...

mmm... tampoc estaria molt d'acord amb el que dius moli,no? sí veig el que vols dir, però està en una etiqueta d'una peça de roba amb indicacions per la seva neteja. perquè no ho posen en el manual d'instruccions del cotxe? o en el transbordador espacial challenger? us imagineu, al costat dels cent cinquanta mil indicadors i botonets de la nau espacial un que posa: "en caso de emergencia, llama a tu madre. diós salve américa - NASA

Norb ha dit...

L'etiqueta en estat pur és ofensiva, però el punt "d'inutilitat" de l'individu que l'hi pot fer cas és èpic... així que la segona interpretació tampoc és tant equivocada.

Tot i això ara al cap m'ha vingut la imatge de comprar un aspirador on hi ha un paperet que diu "si no saps com funciona parla amb un enginyer tècnic superior en mecànica"... tot i que crec que amb els medicaments ho fan.

I és que en el fons tot és culpa de les mares... i els pares!