dissabte, 14 d’abril del 2012

Terra cremada.

Tal com els russos davant l'atac de Napoleó el 1812 sembla que l'actual govern de l'estat espanyol només tingui al cap trinxar-ho tot, reduir-ho a cendres, pixar-s'hi a sobre i cobrir-ho amb sal per què en el seu estat de merda no hi creixi res durant els pròxims cent anys.

S'ha de ser molt imbècil per eliminar les subvencions a les energies renovables, R+D+I, educació, sanitat,... evitant que ningú toqui els seus "xanxullos" per tal de poder anar fent calaix, seguir alimentant la classe alta-burgesa que ho va enfonsar tot, els lladres i els especuladors, els col·legis de cures pederastes i l'església, l'exèrcit, trens, aeroports i corredors que no serveixen d'una merda,...

Són uns desgraciats i s'ha de ser molt malparit i fill de puta per fer tot el que fan i anar a dormir tranquils. I és que al final un creu que o són molt ignorants, o per a tota aquesta escòria sense escrúpols l'ètica és quelcom insultant i repugnant.

2 comentaris:

Noemí ha dit...

...tens tota la raó, i suposo que ja deus estar al cas de l'accident del molt honorable monarca espanyol caçant elefants a Botswana. Podria haver fet com el seu nét, i fotre's un tret, però no al peu, sinó una mica més amunt.

Norb ha dit...

Ja veus, amb una mica de sort s'autoeliminaran i tornarem a la república!

Com ho deia aquell,... mori el porró!? o era marró?