divendres, 17 d’agost del 2007

El sol es pon, la llum marxa poc a poc, la foscor t'envolta... la nit ja és aquí.

...i de cop, sents aquell poder oblidat, aquella força que t'impulsava als 18 a robar semàfors, senyals d'STOP, penjar cartells rojos dels ponts, fer sexe dins les sales del cinemes, platges, carrers, caixers automàtics, cotxes, descampats, dalt d'oliveres, sales de festa, piscines, avions, escales mecàniques, catedrals, armaris, sota els llits, pillat d'un 7b+, jardins, casetes de gos, contenidors de reciclatge de paper i cartró, sobre el xuspu, a la campana de gasos de la facu, sota un pont,...

Foto d'uns vàndals pillats rapelant (es diu així, no?) del pont toxto que han fet per anar a "Too clean of cabritos" conegut popularment com "Maçanet".

Tal qual la cosa va anar així: tornavem de caçar bolets, allò que es fa tard i ja se sap que a l'hivern els dies són curts.... i vinga pollo al cantu, al mig del pont. Pim pam una cinquantena de metres de volamenta, i un cop l'esfinter es torna a relaxar, un xute que flipes de droga directe al cervell... Muerteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!