dimecres, 12 de desembre del 2007

Ja sé que vaig dir que no escriuria res més fins al acabar l'any però veient que la meva situació d'avui no canvia de moment (veure blog de l'expe a 12/12/07), i que la conexió de l'alberg és "gratis", al quedar-t'hi a dormir, mato el temps aquí.
Si tingués un USB al pc penjaria alguna foto, potser d'Argentina o de la psp, qui sap potser la d'un parell d'Irlandeses de l'alberg, o de l'arbre de nadal que tenim, o de la gent prenent el sol a les places en bikini. Com si fos la platja però en una plaça d'aquestes amb herba.
Potser dels cotxes demacrats que tenen per aquí, de la gran velocitat d'internet, de la duresa de les tecles,...
D'un bitllet de 10 pesos, o de 100,...
Una foto dels dits del peu, on encara n'hi han cinc. De l'E.T. que et diu on hi ha el telèfon públic de l'hostel però que no va. De la gàbia on estic "tancat" ara mateix.
De la carn. La del super, la carniceria, del restaurant, de l'hostel, del carrer,...
La del "chino" on vam anar a dinar el primer dia pensant que era un buffet lliure de carn a muerte. Dels bolis que anem robant per on passem. Del full de permís per entrar al parc. D'un peluix "super feo" que vam veure a una botiga per guiris.
Del móvil que em comprat. De la mega-factura del supermercat. De la de vins que hi ha. Les cerveses de litre. Anuncis de la tele exclusius d'Argentina...
Potser seria més complicat, però si en fes moltes de seguides després podria enganxar-les amb el fireworks i tenir la animació...
¿Es podria fer una peli porno així?
No ho sé, jo m'en vaig a l'Aconcagua.