dilluns, 4 de febrer del 2008

Diuen que el medi ambient s'ha de cuidar, que som uns cabrons que consumim el que ens dóna la gana mentre 2/3 parts del planeta té una vida de merda, amb la única "sort" de que no és massa llarga. Actualment al ritme que anem necessitaríem uns tres planetes com el nostre per satisfer les nostres necessitats actuals, això sense tenir en compte que Xina i la India s'estan foten les piles per ser com nosaltres, per tant de tres potser passem a cinc o sis en uns deu-quinze anys. I la pregunta és... si ja tenim prou canvi climàtic, quan milers de xinos vulguin un cotxe què farem, què direm?
Dons bé, per tal de cuidar el planeta molts individus pensen que diantre fer per allargar una mica el temps que ens queda fins que rebenti tot, i entre altres alternatives, en tenim algunes de molt bones: Biocombustibles, bosses biode(sa)gradables, cotxes que van amb amor, "ossos amoros" i teletubbies, cases de fang i excrements amb palla(es),...
No sé, veritablement seria la canya que els cotxes anessin amb alcohol de blat de moro, les bosses del súper amb polímers de midó de patata,... però si ja tenim penya al món que es mor de gana, què polles fem nosaltres "gastant" aliments, explotant més la terra per fer cultius i després gastar-los per cremar o llençar.
Potser sobre el paper és puta mare tenir aquesta idea, i guanyar-te la vida desenvolupant-la, però quan milers de milions de persones consumeixin patates en forma de bosses de supermercat hi hauran dues opcions... o un cop a casa ens les mengem amb quatre ous i una mica de ceba, o milers de quilos d'aliments sortiran de la terra per tornar-hi en forma de residu. Seria com comprar un sac de patates a mercat i al arribar a casa el tiréssim al contenidor verd... I mentrestant més de la meitat del planeta passant gana.

1 comentari:

Moli ha dit...

Jo plagaria el món de horribles i gegants plaques fotovoltaiques, i aerogeneradors. Un a sobre cada edifici, i totes les façanes cobertes de plaques i gastariem menys en calefacció!
Ja hi ha alternatives xungues, com els motors d'Hidrogen, però diuen que és una tecnologia "massa cara". Vamos, que els (magnantes o mangantes?) del petroli que són els que ara tenen la pela no la volen perdre.
La solució no es pot plantar, ni es pot imaginar, s'han de rentar cervells, milions, i convertir-los a tots en robots.
És trist que per poder viure haguem de deixar de ser humans.