dimarts, 18 de setembre del 2007

Els diaris la lien, treuen vinyetes d'en Mahoma i es genera el caos dins del petit planeta blau.

Els islamistes salten i diuen que se'ns follaran a tots a base d'antrax i avions per gilipolles "tocacollons". Els occidentals diuen que "de que van" aquests extremistes, censuradors, terroristes i que no es follaran la llibertat d'expresió per quatre sonats morenus sense sentit de l'humor... però tots amb el culet ben apretat.

Pollo al cantu, tothom opina, gavatxos, europeus, catalans, americans, espanyols... tots cagant-se amb els "nomenjoporcqueanirèal'infernoonpollesvaginelsquemenjenaquestputu_
animaldemerda", tots super "rojos" i defensors del bé i les llibertats, i després... a demanar disculpes i a menjar polles.

Fins que llavors, uns mesos més tard,... vinyeta del rei (o parents) a una revista i vinga,... pollo de nou, tot i que sense terroristes, ni queixes internacionals.

Simplement quatre fatxes de merda la lien, però no opina ningú. Tots els defensors de la llibertat d'expresió "callen la boca" , retiren les revistes i a pagar o anar a la presó.

El rei és intocable però ens podem partir la caixa amb en Mahoma perquè som super liberals.

Tots són uns terroristes, ja sigui per por a sortir triturat i cremant cap a l'espai o per por a ser tancat per expressar-se lliurement, no hi ha massa diferència... tot i que a mi em fan més por els de casa que tenen la policia al darrere.

Amb "C" de gos de cartabó, repressió i hipòcrita.