dijous, 15 de juliol del 2010

En el fons la vida és una merda...


Un dia qualsevol tot dinant mirant la tele apareix la nova animació amb el "politono" de merda sonant de fons, que tot mortal del "primer món" ha de tenir a la seva col·lecció. Al costat de la "vaca mu", "el castor eunuc", el "teletubbie que es fot crack", "l'scanner de ties guarres i porcotes",... tot per 15€ enviant mil set-cents quaranta-tres "sms" al 9669.

I és que més enllà de tota la escòria que ho acaba comprant, a darrera d'això té que haver-hi un informàtic o tècnic de (...) treballant,  ja sigui al fer les animacions 3D, la programació,... en el fons gent que més o menys ha estudiat al llarg de la seva vida. Amb "un nivell" que diríem.

I aquí és on apareix el problema: Estudies tres, quatre, cinc anys i al final només et serveix per acabar fent "politonos" en una empresa de merda que es dedica a alimentar la set consumista de la classe mitja-baixa de la societat, programant gilipollades.

I ara no dieu que una feina és una feina, això és com fer 4 anys de química per acabar fent LSD en una banyera al garatge de casa els pares... O fer-ne quatre de biologia per acabar cridant als programes de sobretaula de "Tela-hinco".