dimecres, 8 de juny del 2011

La veritat...

...és que manipulo el comptador de visites del blog actualitzant l'explorador pitjant la tecla F5. És per això que sembla que quelcús llegeix aquesta merda, quan en el fons això és un racó perdut dins la xarxa.

Sóc l'autoestopista que mai ningú recull. Un crit sota l'aigua.

5 comentaris:

Moli ha dit...

Jo prefereixo no saber quanta gent el visita, però entre autoestopistes ens anem fabricant un petit vehicle per anar tirant...

Noemí ha dit...

bé, tots els propòsits son dignes i perdona, però, com que ningú llegeix?! que vols que t'ho publiquin a la vanguàrdia en català? per cert, deus estar content, fan servir expressions i frases fetes d'allò més 'nostrades'. Qui ho havia de dir!

Norb ha dit...

Xp "ningú" és una manera de dir "petit percentatge de població"... la entrada més comentada era una amb el títol en francès, i no era més que un intercanvi "de paraules" amb un individu que devia tenir poca feina.

El tema de la vanguardia seria un punt, però són uns malparits! Per llegir l'edició digital en català et fan pagar...

Pensava que amb el fet de passar-se al català guanyaria punts en les meves visites diàries, i ara simplement ja no la llegeixo.

Noemí ha dit...

fan pagar per la versió digital?! doncs el dia que publiquin alguna cosa interessant, la mangaré del bar on vaig a fer el cafè i te l'envio per correu, juasjuas. Per correu tradicional, vull dir! XD visca el senyor Godó i el seu compte corrent engruixit!!!

Anònim ha dit...

no és veritat :)