dissabte, 4 de desembre del 2021

IECS!!!

Veient el nivell de l'IEC després d'acceptar aquest 2021 "no pegar brot", un cop fulminats els diacrítics, des d'aquest humil blog es volen proposar algunes noves paraules per la revisió 2022.

- SUVnormal, com a definició dels conductors de SUV's que no saben conduir un cotxe de dimensions absurdament desproporcionades per la ciutat, i que només toquen els collons a la resta d'humanitat amb la seva simple existència.

- GilipollERCs, definició per a polítics d'ERC o els seus votants. Sis per cent!!!

Com a última proposta, si acceptem que "no peguem ni brot" tot i que m'agafa un ictus cada cop que ho recordo, el "bucadill de jamo i ques" ha de ser acceptat per justícia social. Però bé, aquesta darrera potser només és un tema de jet-lag i viure 400km massa al nord...

3 comentaris:

Moli ha dit...

Jo no ho entenc això dels SUV's, és una barreja entre creure que vas amb 4x4 sense ser-ho, cremar gasolina com un fill de puta, i després acabar tenint menys espai a dins del que creies. Aquí que tenim carrers de 3 carrils, si 2 SUV's van de costat, el carril del mig ja no serveix.

Moli ha dit...

XDDD bàsicament un dels motius per els que, un cop vaig poder entrar a llistes, vaig decidir no entrar-hi. T'has oblidat de les rúbriques, que posar notes amb números és de nazis.

Moli ha dit...

Crec que l'anterior comentari anava a l'entrada de L'escola del Segle XXX