dilluns, 24 de març del 2008

No hi ha moment més relaxant que aquell en que, amb diversos gots de bourbon ja al teu estòmag, seus davant de l'ordinador, amb una última copa entremans i, escoltant un xic de punk, deixes córrer la teva ment alhora que els dits comencen a teclejar qualsevol gilipollada a la finestra d'edició del bloc.

Jo ara mateix no tinc una última copa acompanyant-me, i casi casi la concentració en sang d'aquest migdia ja haurà arribat gairebé a zero en aquest moments, però que òsties la serenitat no deixa de ser un estat transitori entre copa i copa... i de vegades té el seu costat positiu.

De nou hi han hagut kilòmetres entre la meva persona i la nevera de la qual m'alimento regularment, de la bústia on rebo les cartes, i de nou tot canvia un xic.
Aquest cop no ha sigut res espectacular, ni oceans pel mig, ni llocs plens de morenus, yankis o yonkis. Ni tan sols he sortit d'aquest cul de món penjat d'Europa, i tot i que duran aquests dies he seguit envoltat per "peperus" cabrons i votants "de cul apretat" venuts als "sociates" per por de tindre que parlar castellà una trentena i picu més d'anys de nou, el canviar de país sempre et fa veure coses noves...

...però tot això, tota aquesta merda de "ahir anava pel super i em vaig fotre crack i llavors vaig veure una peli porno gay i en tinky winky era el "prota" i a "empuriaguarra" hi han guiris i un pony em va llepar el cul i, i, i,..." comença a rebentar, així que a "tumar pel cul" aquesta vomitada de tonteries hippioses i un cop maleït a qui tocava avui només cal que foti quatre merdes més fora de lloc i a dormir-la tranquil.

Caca, tita, cul, puta, pèl, rata, cony, dits molls...

I de tot aixó el que més fot és que no tinc collons de fer una entrada en Euskara al bloc tot i que em mig trenco el cul, de tant en tant, per saber dir en japo "hola sóc català tens una germana que estigui bona per fer un trio?, tinc pasta si cal..." per si un dia hi vaig, mentre que paso casi una setmana per Euskal Herria i al final, al tornar, només ser dir Kaixo, Agur, Eskerrik asko, Ikastola i Egun on.
Vas de guiri per allà, coneixes algú i per comunicar-te has de parlar una llengua que representa tot el que us té pillat amb una puta cadena dia a dia perquè no pilles res del que et diu... tot amb "castellano" i de cop a la frase "aitona".

- Què...?

Avi. Cagum tot! Una puta paraula bàsica, carregada de connotacions i de cop és té que traduir perquè el que va de "rojo" i parla ara amb tu només pilla la "llegua de l'imperi".

1 comentari:

Anònim ha dit...

...no hi ha moment més relaxant que aquell en què fas uns xarrups de suc d'aranyons i alguna cosa més (a temperatura ambient o refredat entre bistecs i llobarros, tu tries), i et parteixes el cul mentre penses que el pla B -anomenat llençol blanc?? a la paret- serà molt més efectiu que l'invent d'empalmar un cordó i un cordill que penjava del sostre.
Creues els dits esperant que ningú tingui ganes de veure la ronyosa peli d'en rambo, i finalment la tria no és gaire millor però almenys, què coi, rius i rius... quines absurditats...
La peli s'encalla, torna a començar però ningú s'entera de res, clapats i planxant l'orella...
I et despertes del fred a l'esquena, amb el got buit a la mà i decideixes anar a buscar el caliu del sac, segona pell.
Mmmm... somnis dolços, regust d'aranyons...
Encara se li deu l'ampolla al mestre del bareto...
Deixa el burbon que fa mal! Flipo amb els teus escrits, són com una esquitxada visceral. Bo, bo!
Sort per la propera setmana! Espero que no hagis deixat el patxaran a les coves, perquè si no, ja l'hem vist prou!
Apa, fins aviat, senyor punkaire! (jo que volia veure fotos de l'aconcagua i mira, aquí liant-me com els calamars!)