diumenge, 21 de setembre del 2008

De nou el Consorci l'ha tornat a "liar" pel "bé" del seu estimat espai natural de l'Alta Garrotxa que tots estem desitjant destruïr amb les nostres activitats esportives. Primer van ser perseguits com a delinqüents els barranquistes i ara toca als escaladors, mentre la FEEC s'en renta les mans diguent que ells no han firmat res i que al setembre reprenen les conversacions amb les parts implicades.

http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=4232

http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=4267

De nou el porbre rapinyaire que tots odiem a mort és el motiu que dònen tota aquesta colla de pallassos, recolzats per biòlegs i ambientalistes de peu de carretera, per prohibir-nos escalar a Beuda (per dir el sector que més ens afecta), mentre recordem amb nostàlgia tots els nius hem eliminat, o utilitzat com a presa, durant els nostres anys d'escalada pels diferents sub-sectors, alhora que els equipadors en mostra de protesta han decidit eliminar xapes de castell s'espasa i iniciació.

Temps foscos per a la escalada i els escaladors, tant de la Garrotxa com de l'Empordà, que ja no tenim masses llocs on practicar el nostre esport prop de casa. Temps de trepans, de cerca de noves parets,... de clandestinitat i barbacoes.