dimecres, 17 de desembre del 2008

Una cinquantena de canelons. Sopar i voll. Nadal. Una de Bourbon en solitud i bloc...soziedad alkoholica, ¡¡Feliz Falsedad!!!

Fa un any no sé ben bé on polles era, però si que puc assegurar que em trobava un tant més "cap-per-vall" i, ara mateix, tot just hauria passat del mig dia. ¿No és una gilipollada que el media player reprodueixi les caràtules dels cd's? Pim, pam, pim, pam, txas, txas, txas,... silenci. Un punky trallant amb un mega cartell a sobre que diu: "Krestas y tatxuelas vol.5" duran uns segons.

Potser no recordo on era fa un any exactament, casi segur que en algun camp de l'Aconcagua o Puente de Inca, però si que recordo on era d'aquí uns dies. Exactament el dia en què milers de persones perdran el cul com rates (rates com les que et creues anant/tornant de les pistes d'esquí) per tajar-la, gastar-se els sous (o els del papa), i potser morir torrat i passat fins el cul a qualsevol marge de carretera. Sol, acompanyat d'un amic o agafant la mà d'un mosso.

¿I el fetge, què se'n sap del pobre fetge? Festes, abusos, gimnàs i transplants.

D'aquí uns dies fa un any estava perdut al mig d'una pista enorme, casi-a-l'extrem-més-sud-de-la-Patagonia, a punt de rebentar una roda i quedar-me sense gasolina, menjant unes empanades criolles i fent un got de vi amb el col·lega.

Quanta merda! A gastar! A trencar-se el cap a regalar, regalar, regalar,... no sigui que es quedi malament amb algú. Joder, l'únic que hauries de rebre d'aquestes festes és un potser amb el teu "careto", imprès sobre qualsevol terrorista dels que et trobes a les parets de les comissaries, amb un mega-"Hipòcrita" escrit a sobre, a sota, als costats, en 3D!

Demà a entrenar-la!

¿I tu, ja saps que faràs el trenta-un?

¿Saps que algú ha "robat" la cadira de la puta? ¡Que cabró... ja no hi és!

Quedar-me a casa per no veure't. Per no participar en aquest circ de merda en què s'ha convertit tot plegat.

1 comentari:

Noemí ha dit...

La puta ja no té cadira???
doncs ja saps què et portaran aquest any els reis, fetitxista!