divendres, 29 de maig del 2009

...fins que el sud (Catalunya per a la majoria) no deixi de dir "França" a l'altre costat d'Albera, i fins que el nord no deixi de trobar catalans parlant "español" al sud, no anirem enlloc.

No es tracta de tenir una idea centralista (imperialista... "una grande y libre") del país aixecant senyeres, o estelades, a les Balears, València, Aragó, Andorra i a l'atre costat de Pirineus, tot escoltant els Segadors i els Esquirols, però tampoc cal dinamitar d'aquesta manera la feina que fan molts dia a dia al "nord".

Cada regió que faci el que vulgui, que esculli on pertany, però per mi ja podríem començar a "taladrar" tot ponent per desenganxar-nos de "Madrid" (la resta ja vindran si volen).

¡Tenim primera i el gas a punt, simplement cal que deixin en pau l'embragatge d'una vegada!

3 comentaris:

marieta ha dit...

escolta potser tb millor k hi posem reductora si hem d'arrossegar tanta terra i tanta gent k si no potser es calara o no tindra prou força. tb pdriem agafar el camio arrossega camions de'n padrosa... faria el fet crec

Norb ha dit...

Em d'engegar "sociates" i "peperos" a la merda ja! Ens tracten de gilipolles davant les eleccions europees. Vota a esquerres que les dretes són uns "nazis" i el món és un femer per culpa seva. Els cabrons de la dreta amb la mateixa "basura" sobre les esquerres, "Vota a la dreta que si no un negre et robarà la feina, i la teva filla es casarà amb un moro que la convertirà a l'islam".

Propostes buides on només has de pensar quin és el "mal menor", o buscant el vot de la "por". Que s'en vagin a la merda tots!

Ens ha de "governar" la opció menys pèsima, el menys "fill de puta"?

Això no és política ni democràcia, és un circ on a tots ens prenen per idiotes.

Noemí ha dit...

... jo estic amb l'opció cremallera a ponent.
ziiiiip! desenganxats!
i lliures!!!

I prou de polítics, que només diuen que mentides!