dimecres, 12 de maig del 2021

Extra-terrestre.

 I abans que el meu fetge exploti de nou per l'etanol acumulat, un darrer impuls elèctric creua el meu cervell. L'epitafi que dona sentit a una vida absurda i poc productiva per la humanitat.

- No! Cada cop que veig un àlien amb forma humana em fa pensar que tot és una mentida. Un muntatge de segona amb quatre càmeres de pèssima resolució i ninots de goma! O us penseu que un ésser forjat en l'evolució d'un planeta a milions d'anys llum d'aquí acabaria desenvolupant una estructura corporal similar a la humana. Dos braços, dues cames, dos ulls al cap, dos petits orificis nasals...

Un ésser criat en un planeta amb condicions diferents de les de casa nostra, amb una selecció natural totalment aleatòria,... 

Quants éssers vius hi ha a la Terra? Quants d'aquests éssers vius tenen aparença humana? Som la norma o l'excepció?

Ara repeteix-te la pregunta però sense mirar-te al melic. Dels milions d'organismes que hi ha al nostre món quants tenen dos braços, dues cames, un cap amb dos ulls, un nas,...

Per què un àlien ha d'acabar amb una forma com la nostra quan potser tindria més opcions a assemblar-se a un calamar, un escarabat o un peix de les profunditats amb catorze potes.

Som el producte, el residu per dir-ho d'una manera suau, de diverses extincions on ha desaparegut entre el 70 i 90% de la vida del planeta. Som la xusma infecta que s'autodestruirà després d'uns pocs milers d'any evolucionant un cop vam començar a dominar el foc i les eines. Quin èxit representa això de ser "intel·ligent"? 

Oh! Era tan intel·ligent que es va autodestruir!!! Feu-li una puta placa en memòria a la súperilladeplàstic que sura al pacífic. A Txernòbil o Fukushima. A Onkalo o a qualsevol illa submergida pel canvi climàtic. A un pot de mercuri bioacumulat a base de peix blau.

Per quins collons de nassos un extraterrestre hauria de venir a visitar-nos a la Terra per posar-nos tubs pel cul? Quin interès pot tenir la nostra flora intestinal? Quins secrets poden amagar els nostres còlons que puguin interessar tant als organismes intergalàctics???

La puta, tenen la tecnologia per viatjar distàncies impossibles pels humans, i venen a rebuscar als nostres budells les restes del kebab que vam sopar abans-d'ahir? (Potser tu també acabaves de descobrir que abans-d'ahir porta un guió al mig?)

I els altres animals? També exploren aparells digestius d'altres organismes com ara gats, serps, pardals,... o el seu fetitxisme és pels nostres anus en concret, els de l'Homo sapiens? L'alienígena serà sodomita o no serà? Potser els ha confós el concepte "homo" i tenen unes expectatives que superen la trista realitat?

Potser si jo tingués la clau per fer viatges intergalàctics, més que anar a abduir humans per fer realitat les meves fantasies alienigenoeroticofestives potser aprofitaria per dominar aquella civilització inferior. Tal com els espanyols a les Amèriques el 1492, els Europeus a l'Àfrica i l'Àsia amb la colonització, el "primer" món amb el "tercer"...

- Però, i si veiem les similituds en la forma humana i la dels àliens com un fenomen de convergència evolutiva? És a dir, que el fet de tenir braços per manipular les eines és un avantatge tan gran, que és imprescindible pel pas a "l'ésser intel·ligent". Igual que el bipedisme que permet veure millor els depredadors, per tant millorar la supervivència de l'organisme, i a sobre permet alliberar els braços reforçant el primer punt... 

La seva forma "humanoide" més que un engany de la manipulació de quatre paràsits que viuen de la mentida és el camí més lògic que té l'evolució? Com el fet que molts organismes que viuen en la foscor, tot i viure en diferents indrets de la Terra i siguin de diferents espècies, acaben tenint extremitats més llargues per tal de palpar a més distància i captar més informacions d'un medi que no poden veure?

-...