dimarts, 15 de desembre del 2015

Casualitats...

...de la vida un dia et veus mirant cadiretes de cotxe.

En un moment donat, guiat pel RACC i el seu homòleg espanyol, en veus unes de super "molonguis", amb notes súper altes i penses... aquesta cadira és la polla i només val com 200€!

Però llavors (com no) de nou la vida et fot un clatellot d'aquells monumentals i veus que en alguns països aquest tipus de cadireta (podem dir-ne d'escut) porten anys que estan prohibides. Prohibides! I aquí les venen com si fossin la gran revolució en la seguretat infantil dins l'automobilisme.

Llavors en l'afany insaciable pel coneixement, que ha caracteritzat l'espècie humana fins a finals del segle XX, segueixes cercant informacions i veus com l'homòleg de l'homòleg del RACC en versió nòrdica parla d'un "test plus" d'un organisme independent Danès o Suec o alguna cosa d'aquestes.

Continuant amb la recerca es parla de cadiretes amb "isofix" a contramarxa,... i un munt de paranoies que fins ara (després d'haver mirat tres-centes pàgines de cadiretes de cotxe) no havies vist mai, i que en un moment dupliquen els esforços requerits a la teva targeta de crèdit.

Amb les noves referències i models, tornant als reals clubs de l'automòbil de la nostra estimada península ibèrica, veus que aquests models "hipermegarecomanats" amb el "test plus" dels nòrdics tenen puntuacions de merda i que les desaconsellen totalment.

I llavors de nou segueixes pensant, i penses que els nòrdics amb això en saben un ou i són seriosos, i que per altre banda, tot i que ja se sap que la riba nord mediterrània/sud d'Europa és força un circ d'estúpids i mediocres, penses que el RACC és un organisme seriós, i que aquesta desinformació esbiaixada i falsa no pot ser real...

Però no... els nostres estimats clubs d'automobilisme es venen per quatre duros, ens mal informen i menteixen en pro dels seus interessos, jugant amb la vida de nanos, i rient-se de la intel·ligència del ciutadà mig que basa les seves decisions en mentides d'hipòcrites i estafadors que haurien de ser neutrals!

I en el fons quan un desgraciat posa la seva butxaca per davant de la vida dels fills del altres només em ve una paraula al cap: "ESCÒRIA!".

1 comentari:

Moli ha dit...

Ja fa temps que la veritat no està al servei de tothom, si no que le veritat és el que és rentable. Tot és absolutament manipulable. No sembla que hi hagi una sortida clara, perquè a vegades els lliure-pensadors tenen els seus propis interessos. Ara els debats no són com als temps hel·lènics, ara són directament conflictes d'interessos, i es resolen amb pactes, amb compres i ventes, no amb discussions.

El blog encara és viu!