dimecres, 30 de gener del 2008


Aquest personatge d'aquí dalt és el meu amic "cendrertubbiekémon" i n'estic segur que a molts de vosaltres us sona d'haver-ne vist algun. Molt sovint es troben als cotxes, entre el volant i el lloc on es guarden els preservatius, a l'alçada de la ràdio. Cal dir, per a tots aquells que no ho sàpiguen, que l'hi agraden molt les burilles, també conegudes com a "restes-de-tabac", i mai ens dirà que no a tal exquisidesa resta dels nostres (vostres) vicis.


Així que: senyor o senyora gilipolles, si et gastes una pasta del mil, t'hipoteques mil anys més de la teva miserable vida, per poder comprar un cotxe de merda, després no llencis les burilles del teu putu tabac per la finestra del cotxe per no embrutar el cendrer. Està fet per això, ¿saps?... es pot rentar, no cal que canviïs el cotxe cada cop que et queda ple.


I si el que passa és que no vols emmerdar el TEU cotxe no hi fumis, t'aguantes, menges xiclet, et talles les venes,... però perquè tu et droguis i no et surti de la polla (o del cony) fer sevir el cendrer no cal que ho paguem els altres embrutant i cremant els boscos de TOTS.