diumenge, 20 de gener del 2008

A tots els bloggerackon-cauhakseguidoristes aquí una foto per anar fent boca i no "gastar" les poques bones que tinc, les qual les reservo per a fer una expo i una xerrada. A part també poso alguna imatge al blog que fa mazo que no n'hi ha cap i queda molt trist (suposo que és un dels desavantatges de només voler posar imatges creades per mi, "no hay manos, no hay galletas...").
Aixó és el camp base de "Plaza de Mulas" (4300m). És més ganso però aquest és el nostre sector (seria 1/3 de tot el camp). Les tendes blaves són les de la empresa amb qui vam contractar les mules. Concretament la que surt més del quadrat de tendes blaves, la que no és quadrada, seria el nostre menjador. Les caixes metàl·liques de la part superior a dins amaguen un forat on podíem depositar el que el nostre cos no acabava d'assimilar. L'iglú enorme vermell i blanc (el que està sol) és on hi havia conexió a internet via satèl·lit i que valia una pasta.
La tenda groga del costat inferior de les tendes blaves, la més groga i nova, era la north face on vam viure 9 dies.
Aquesta foto està feta des de la pujada que va al camp d'alçada 1 (Plaza Francia 4800m), i més endavant al pic, durant el nostre porteig de material i aliment al camp 2 (Nido Cóndores 5400m).
Es veu neu perquè els dos dies anteriors havia fet mal temps, però al dia següent ja no quedava res.