dimecres, 25 de març del 2009

Begudes "energètiques" amb menys cafeïna per beure de dia quan-no-estàs-de-festa-fotent-te-fins-el-cul. Llaunes de begudes "energètiques" un 32% més grans per superar la tolerància que has anat agafant a les nits, i els posteriors dies de ressaca que tocava treballar, estudiar o escalar-la, i amb prou feines podies obrir els ulls. Ties que no estan-gens-malament, que s'amaguen al arribar l'estiu per sorpresa, abans d'haver-se pogut preparar fotent-se llesques de pa de motlle integral pel cul. Més ties que joder-que-bona-que-estan menjant galetetes de blat de moro per no tindre que alimentar-se, en el significat clàssic de la paraula, i poder seguir igual de "massisses". Un tiu tot darrera menjant les mateixes galetetes que les ties i així obrir mercat entre els homes, que es podrien sentir massa-mariquilles al menjar el mateix que els pollastres i les dones. Un vell que recorre milers de kilòmetres per visitar un nadó, que duran tot el viatge d'anada penses que el vol violar, i al final només en treus un munt de tonteries de com les coses bones de la vida superen de llarg les negatives, mentre es ven una marca que segurament fa servir cadàvers de nadons i vells triturats, com a ingredient secret un cop van tindre que eliminar-ne de la recepta la "coca". Dones cuinant, comprant, netejant i fent tot allò que s'espera que faci una dona a la seva vida, mentre s'avalen les propietats de les cremes pels cops ja que ,"la majoria del hematomes te'ls fas a casa!".

Suposo que és perquè no neteges, compres i cuines prou bé... potser no necessitaries tant de "trompocid" si t'hi miressis una mica més, joder!

2 comentaris:

Moli ha dit...

No hi ha res com exigir a una dona que cuini, netegi, folli, et faci el menjar, treballi, cuidi els nens, et cuidi a tu, faci coses amb tu, anar a nous llocs, anar a llocs ja visitats, que tingui relacions d'amistat apart de les teves amistats, que vingui amb les teves amistats.

Si alguna cosa d'aquestes no fa bé la matem a hòsties.

Crec que hi ha alguna cosa que no fem bé.

Noemí ha dit...

Hi ha una cançó, no sé si us sonarà, que diu:
I used to love her,
but I had to kill her,
I had to put her six feet under,
I knew I'd miss her,
so I had to keep her
she's buried right in my backyard...
Al cantant li van dir que era un masclista desgraciat, ell es va defensar dient que parlava de la gossa [animal] del seu colega.
En fi...