dimecres, 8 d’abril del 2020

Coronavirus

Hi estic totalment d'acord: (la majoria) sobreviurem al coronavirus! El que ja poso en dubte és que sobrevivim a la depressió, l'alcoholisme, l'obesitat, les malalties cardiovasculars, la diabetis, els divorcis, la carència de vitamina D, la pèrdua de massa muscular, la cirrosi, infarts diversos, estrès post traumàtic, l'addicció als videojocs, mòbils, xarxes socials... Despertar-nos de nou a les 7h, a les 6h en els pitjors dels casos, per anar a treballar!

D'aquí setmanes, o mesos, potser les UCI ja no necessitaran tants respiradors per tractar pneumònies i l'estat s'estalviarà força pasta en pensions, però que preparin les butxaques per començar a comprar insulina i prozac a manta! 

I ja no parlem de l'agorafòbia general, i la desmotivació absoluta per fer qualsevol cosa, un cop tota aquesta merda s'acabi!

Per cert, feia temps que no "sopava" una ampolla de vi sencera... Des dels sopars amb una "ex" epilèptica que no bevia. I mentrestant al TN surten els metges dient que la penya no compri tant d'alcohol ja que "no és" la solució a l'ansietat del confinament.

Cabrons! 

Això és com els malparits que fan posts dient que des de l'inici del coronavirus el món s'està recuperant de la contaminació i els impactes de l'activitat humana. 

Suposo que si ens suïcidéssim tots encara "ajudaríem més al planeta" i s'acabarien tots els problemes (coronavirus i alcoholisme inclosos). Podeu començar vosaltres donant exemple, imbècils!!!