diumenge, 15 d’abril del 2018

Crispetes orgàniques!

Crispetes orgàniques sense gluten ni oli de palma amb tots els tòpics possibles. El blat de moro amb l'espantaocells com abans que tot era més natural, plaques solars i molinets eòlics que no contaminen, un gran Sol que ho fa funcionar tot, fotosíntesi, ocellets, núvols, colors verds per les coses naturals i vermells per les dolentes a l'estil Mc Ronyald's.

Que bonic tot... si no fos pel tractor! Contaminació infecte! Gasos d'efecte hivernacle! Òxids de nitrogen, de sofre, nanopartícules, malalties respiratòries, compactació del sòl, consum de combustibles fòssils i dièsel subvencionat, frau!!! 

Mira que ja podien haver dibuixat un carro tirat per bous i estalviar-se els merders, però... i si encara filem més prim? Explotació animal! Metà que és tant o més destructor de l'equilibri hivernaclo-climàtic del món mundial! Es que ja ningú pensa en les pobres pistes d'esquí del Pirineu Català? On aniran a beure Moët Chandon els putus fatxes de Baqueira?

I un tractor elèctric? Podria estar perfectament alimentat per tot el corrent elèctric generat per les plaques solars i el vent que hi han dibuixats... Ara sí! Un pin pel pollós de verd!!!

Però, i la pregunta més important... el públic a qui van destinades aquestes crispetes amb tot els típics i tòpics ecolohippieveganoglutenpalmiticogistes estaran disposats a menjar-se una merda cuinada en un microones amb les seves ones infectes i mortals?

És que ningú pensa en la memòria de de l'aigua continguda en el blat de moro, i que al evaporar-se augmenta tant la pressió que fa rebentar el gra enviant a fora el que era a dins i a dins el que era a fora, i ara, un cop cuites les crispetes, estarà electromagnetitzada, microonitzada, irradiada! 

Haurem corromput la memòria de l'aigua de la crispeta a l'últim moment de la seva existència, per un capritx tecnològic que només ens aporta comoditat i rapidesa? Som així de mandrosos? La nostra gula, l'imperatiu de veure una pel·lícula, el nostre antull no pot esperar set minuts i embrutar una paella com s'ha fet tota la vida?

Ai Zanuy que has anat de llest i estas fent la teva pròpia tomba al alimentar la paranoia de quatre sonats!