diumenge, 22 d’abril del 2018

Mori el gluten!

Et un celíac que s'alimenta compulsivament de xampú pels cabells, però això et genera intolerància pel gluten que contenen aquests productes d'higiene personal?

La teva xampufília és incompatible amb el teu trastorn del sistema immunitari?

T'encanta una bona tassa de sabó pels cabells amb gust de llet de coco per esmorzar, ja que segurament també odies la lactosa i tens por que la llet de soja et femellitzi pels estrògens que porta, però la teva al·lèrgia no t'ho permet?

Somies en dinar una bona amanida amb una magnífica vinagreta d'oli d'argan del teu producte capil·lar preferit, però els teus budells es revolten quan ho fas?

Ets d'aquells que no pot anar a dormir sense un bon "pepino" a la menta amb aquella subtil aroma d'EDTA, metilcloroisotiazolinona, citrat de sodi, benzoat de sodi,... i tot d'altres productes 100% naturals sense res de química "Bio:renew", que si els sabessis escriure et convertirien en el rei absolut de "l'apalabrados" i el "penjat"?

Doncs joder, avui estàs de sort perquè ja tenim al mercat la gama de xampús sense gluten. A partir d'avui, per fi, podràs consumar totes les teves parafílies sabonítiques tot i la teva intolerància a aquesta maleïda proteïna del blat, i que fins ara, ignorant de mi, mai m'havia passat pel cap que fos un ingredient tant utilitzat en les nostres dutxes!

Avui sembla que no però és un dia molt important. Important per avançar una mica més en la igualtat de tots els humans per alimentar-nos de detergent, sense importar què nassos no funciona dins dels nostres intestins.

I per celebrar tal efemèride en aquest bloc avui incorporem una nova etiqueta, l'etiqueta "idiotes", dedicada a tots aquells (celíacs o no) que compraran aquest putu xampú sense gluten fent una mica més profund el forat d'ignorància (no sé si dir-n'hi científica) i estupidesa humana, en pro de les mentides i manipulacions en la publicitat dels productes que consumim, per tal de semblar millors que la competència a canvi d'un increment (important o no) del seu cost, alliberant-nos de totes aquelles substàncies infectes que ens portaran a l'autodestrucció.