divendres, 19 d’abril del 2019

Odi

En general hi ha forces coses del món que em provoquen un profund sentiment d'odi, però una de les pitjors són tots aquells desgraciats amb làsers.

Avui en dia qualsevol fill de papa amb quatre duros a la butxaca es pot comprar un làser del mil per tocar els collons a la resta de la humanitat sense cap problema... Sí tu, imbècil del làser! Per què no te'l fot pel cul a veure si els rajos de colorins et surten pels ulls???

Un làser bàsicament és un feix de llum molt concentrat, per la qual cosa si arriba al nostre ull, en funció de la potència d'aquest, pot provocar danys greus i irreparables a la nostra vista. Alguns làsers són tant potents que fins i tot només observant-ne el reflex pot provocar la pèrdua de la vista de forma permanent...

Però tu, que ets un sobrat malparit amb un putu làser, tot això no ho saps per què a part de ser una escòria, ets un ignorant de merda totalment impermeable al coneixement, o qualsevol forma del "saber", i els efectes del teu raig làser et suen la polla elevat a infinit!

- Tinc un làser tiu, mira com enfoco als ulls de la penya!

- Mira "pavo", m'he pillat un làser de 30.000.000 Watts, puc fer explotar la Lluna!

- He mirat fixament el meu làser dels "xinos" tres minuts seguits i no veig res nano, quina paranoia!

- Compro una merda que projecta collonades de nadal i l'enfoco a la puta porta de casa, així es projecta la imatge directament al cervell de la gent quan surt al carrer!

T'has preguntat mai per què polles tots els làsers porten aquest dibuix?

Et van explicar mai a biologia què passa amb els "bitxos" que són de colors llampants com ara el groc i el negre? Si és que sí, pots relacionar els colors del pictograma de seguretat de la dreta amb les teves classes de ciències naturals?

Creus que el símbol de la imatge és la del teu cervell explotant de tantes preguntes que t'acaben de fer en poc temps? 

I per què no sigui dit que en aquest bloc es permet la ignorància, aquí una breu explicació de tot plegat que potser d'aquí un temps sortirà en forma de llibre d'experiments!

ELS LÀSERS: