diumenge, 5 de gener del 2020

De l'autor del "Macho Mojito"


Internet és una joia que quan penses que ja ho has vist tot et fa "BOOOMMMMM" cop de puny a la cara!!! Google, xarxes socials, publicitat aleatòria, atzar navegant, enllaços que et porten a més enllaços... i de cop explota i tot es torna més rocambolesc: un llibre de receptes amb esperma! I per si no n'hi hagués prou, a la web de comerç en línia, a l'apartat de suggeriments, n'apareixen com dos més obrint-se de cop una porta sorprenent, estranya i una mica perversa cap a un nou món que no saps on pot acabar (o portar-te)!!! 

I de cop dins el meu cervell malalt apareixen imatges de vegans fent-se "morcilles" amb la seva pròpia sang, punxada, expulsada pels genitals, del nas! Llegendes de cadenes de pizzes on la ràbia continguda dels seus treballadors es canalitzava en tot de marranades a les bases i salses del futur sopar dels seus clients confiats, de fermentacions de iogurts i làctics a base de flora vaginal. Embotits fecals i mandonguilles d'Ikea (o era el pastís de xocolata?). Canibalisme pactat per internet o seguint anuncis del diari!

I tot i que a les meves orelles, ja fa temps, va arribar la llegenda d'un artista que pintava quadres on incloïa la seva esperma com a un component artístic més, mai m'hagués imaginat un llibre editat (EDITAT!) amb receptes. I aquí, ara, precisament després d'un Nadal altament gastronòmic amb hores i hores de dinars, sopars, sobretaules, esmorzars de ressaca, de bulímia, gola infinita i pressió social per endrapar com cabrons i beure com si no hi hagués demà,  amb canalons i beixamels, cremes i tortells, torrons de tots els gustos imaginables (o encara no), croquetes amb les restes de tot, salses diverses i espesses..., és on apareixen els dubtes més enllà de l'habitual (o esporàdic) ressopó (o esmorzar) entre llençols:

- Extreure'l és relativament fàcil, però depenent de les quantitats que siguin necessàries pot ser complicat. Algú que hagi pogut tenir accés a tot aquest coneixement, cal un cercle d'amics mascles prou important o es pot ser autosuficient amb un sol individu?

- Vas tal qual allà, sobre un tamboret apuntant a l'olla i a manxar? Es guarda un cert temps? Vas emplenant un pot, durant un parell de dies per exemple, i així tenir-ne una bona dosis o amb una escorreguda al moment ja en fas prou?

- Diuen que diuen que el tema pot tenir diferents gustos i de vegades ser força amarg. El llibre dóna consells per aconseguir l'aroma més adequada per cada recepta (no sé amb temes d'hàbits alimentaris o el que sigui que en pot variar el gust), o es va a sac com qui va munyint vaques i ja va bé aquest punt com qui pren una tònica?

- Es pot convertir en una nova revolució a l'estil "nouvelle cuisine" que transformi la manera d'alimentar-nos en el futur, aprofitant un recurs renovable i que molt sovint acaba a les clavegueres o a les papereres. Pot entrar en crisis la indústria de mocadors i preservatius? Ens imaginem granges enormes, a l'estil Matrix, de munyiment masculí per donar resposta a la demanda mundial? D'aparició de cadenes especialitzades en aquesta cuina com va passar amb el boom del sushi? És la fi de les clíniques in vitro? O per contra la competència entre els dos mercats pot entrar en una guerra de preus que revalori de manera espectacular el líquid seminal?

- En alguna part del llibre especifica que el líquid sigui d'origen humà, deixa la decisió en mans del lector i la seva curiositat o motiva en certa manera a una descoberta de gustos més enllà de la nostra espècie en una mena missatge subliminal? No sé, per exemple, "recepta 34 raviolis a la bolonyesa amb esperma de gat". Has munyit mai un gat? Llegir aquesta entrada del meu blog infecte t'ho està fent plantejar? Sabries fer-ho? El llibre indica com es pot extreure el preuat nutrient, clau, nexe comú de tot el seu contingut, amb diferents tècniques i possibilitats, fotos fins i tot? Encara penses en gats???

- Aquest llibre es pot considerar una mena de tractat encobert de zoofília? I tot i que aquí potser ja entrem en un camp més "veterinàric", algú sabria quanta gent caldria per "fer" una beixamel de cavall? Saps que els porcs tenen orgasmes d'uns trenta minuts? "Recepta 67 croquetes de pernil. Preparació 1:15 h més 30 min de munyiment del porc per la "nata". Dificultat: fàcil". 

- Quants plats de cuina espermàtica, quanta gent es podria alimentar, amb una sola ejaculació de balena saben que alliberen com 1500 litres de semen? Seria una opció a considerar pel futur de la humanitat i lluita contra el canvi climàtic, de la mateixa manera com ara es plantegen els insectes? 

Però en el fons, més enllà de totes aquestes qüestions tècniques del tema, n'hi ha dues que són veritablement importants, la clau de tot plegat! 

Primera, si cerco aquest producte a la web de comerç electrònic, els seus algoritmes i similars de recomanacions, on em poden arribar a portar en un futur?  Els anuncis que ens apareixen a totes les webs que visitem (si no tenim bloquejadors de publicitat i similars), a on (o com) poden degenerar? Què em poden acabar recomanant d'aquí a unes setmanes? Quina imatge es farà de mi? Com evolucionarà el meu perfil, la meva imatge d'internet, digital n'hi diuen alguns, que genera el big data a cada clic, "like", recerca, web, etiqueta, compartició, entrada de Facebook o blog...,

I la segona, potser la més important de totes: tu, què collons estaves cercant per internet per acabar trobant aquest llibre???!!!