dissabte, 31 d’octubre del 2020

Déjà vu

 Respostes:

- No!!!!
- Champinyo silvestre
- De veritat?
- Agaricus sp
- Si claro
- Siiiii de toda la vida. ...
- Tu cometemos y si no te pasa nada son buenos.y si no te los comes no los cojas será mejor
- Ni son champiñones ni robellones no los cojas si no estás segura
- Sino tienes ni idea de bolets no aconsejes...son champiñon silvestre
- Champinyo silvestre
- Si fan olor anís y rosats per sota ve si cuan els talles es tienes de color groc millor no consumir
- Champiñon silvestre
- Champiñón sisvestre .buenísimo
- Camperoles
- Quans Agaricus son toxics....pero no,aqui son buenisimos.....quin perill de grup

Tal qual, sense filtrar ni corregir faltes d'ortografia. Facebook en estat pur. Boletaires del segle XXI. I al final les preguntes de torn són:
 
- On són les putes intoxicacions? On són els "mals de panxa"? 
 
- On són els ingressats a urgències i els morts per menjar-se els bolets de merda que s'identifiquen seguint els consells aleatoris d'usuaris "anònims" de Facebook? 
 
- Les dades estan camuflades en les estadístiques de coronavirus? 
 
- A l'imperi català, a la TV3 del règim "la nostra", que només publica fotos de bolets que alimenten l'èxode xava cap al Pirineu, no li interessen aquestes notícies i no les fan públiques? 
 
- Al final la gent suda de tot i els llença després de triturar una mica més el bosc, un cop veu reflectida la seva estupidesa en els comentaris de la xarxa social?
 
"Hola, sóc un fill de puta que no sap distingir un camagroc d'una amanita, una trompeta de la mort d'un psilocibes o una gita de bruixa, preguntaré al grup bolets.org del "carallibre" si es poden menjar. Si aquest bolet que fa tan bona pinta em matarà o no! Gràcies, gent que no conec de res!!!"
 
- Això és un molleric? Si el pelo i el cuino no em moriré en menjar-lo???
 
La democratització del bosc, darwinisme de tardor, el xavisme de "cap de setmana", l'esplendor de l'estupidesa... desgraciats que només fan créixer el meu odi interior! 

I per maridar la teva ració de bolets una mica de Faust: la revenja és a la sang (2000), pel·lícula mediocre però amb una banda sonora espectacular que segueix el camí que un dia va obrir "El día de la bestia" o "Matrix"!