dissabte, 31 d’octubre del 2020

Insta-gram

Un cop han baixat pel teu esòfag uns quants whiskys, atrapat en el "caloret" i la solitud de les llargues nits de tardor, no hi ha res com cercar una "estoneta" fotos de ties fent "yoga" a l'Instagram. Gaudir de l'esport i la vida saludable, el "postureig" femení, el clímax de la flexibilitat articular/muscular, les possibilitats que ens ofereix el magnífic cos humà, les malles ajustades i les hamburgueses (suposo que veganes) marcades en les fibres elàstiques (que de vegades) els  leggins (o la roba interior directament) ens deixen veure.

Espectacular!

La resta de dosis ja us les cerqueu vosaltres o haurem de posar el "contingut per adults" al bloc. Us deixo que vaig a "fer feina"!

2 comentaris:

Moli ha dit...

En aquesta batalla sobre qui es queda el nostre temps, va guanyant el narcissisme/simplicitat respecte un altre tipus de narcissisme més...intel·lectual? o la complexitat?
Han passat molts anys, els blogs personals moren per entrar a Twitter. El facebook mor per entrar en l'Instagram. Una imatge no valia més que mil paraules, però ara les val.
No ho sé, potser és simplement una queixa per estar-nos quedant cada cop més fora del "món", uns pàries digitals. Potser el que voldriem és el mateix que vol aquesta noia, però enlloc de Likes per la seva figa, Likes per el que pensem. Potser no és tant diferent.

Norb ha dit...

Si féssim això (tenir un blog) pels likes rebuts, com a mínim jo, ho hauria deixat fa temps!