diumenge, 25 de gener del 2009

Mama de gran vull una cresta... una puta cresta de pam, o de metro, o...,o,... de pollastre! Amb plomes grogues i bec. I que la gent es pregunti perquè vaig travessar una carretera. I se'n faci un e-mail, una entrada de bloc, una "peli": Que si plovia, que si era la carretera que es movia, que si res d'allò va existir i simplement era un somni, que si era per morir sol sota la pluja,.... fart de LSD. Sorprenent al personal per no quedar-me tancat dins una nau, menjant, beguen, esperant la mort per acabar congelat i arrebossat dins de qualsevol supermercat, en mans de qualsevol família que m'acabarà llençant, en part, a les escombraries.

Un putu pollastre enorme, de vint-i-cinc metres com a mínim, capaç de doblegar el món al meu gust i conquerir-lo. Capaç d'alliberar totes les aus del planeta. De lluitar i vèncer en Godzilla.

¡Prous granges, prous parcs eòlics, aiguamolls i zones humides ja!

Que la gent tremoli davant nostre i s'avergonyeixi de tenir objectes, peces de roba fetes de plomes. Que siguin castigats per això mentre nosaltres lluïm "jacketes" fetes amb les seves pells. Un super-pollastre amb el poder de canviar la realitat al seu gust, rajos làser, visió de raigs X, un mestre en les arts marcials... Alpinistes i "snobs" tremoleu!

Uuuuuuuuhoooooooooooooohhh...! ZAS! Cap fora, amputació, patada ninja!

Sang i destrucció en mesures desproporcionades, gore de serie B en pro de la llibertat avícola mentre els governs van caiguen un darrera l'altre, fins a no quedar cap mamífer sobre la capa de la terra!

2 comentaris:

Noemí ha dit...

hem deixat de ser mamífers per entrar a l'era dels mamons... el món està podrit, visca la cresta del pollastre, el caos i la destrucció!

Anònim ha dit...

mmmm... k anves fumat quan vas escriure aquesta entrada??? jejeje. feia temps k no reia amb una paranoia de les teves... un pollastre gegant destructor!!!!jejeje. aquesta es bona